Sudbina Luke Jovića odlučuje se večeras?

Da li će na ljeto put Barce?

Sudbina Luke Jovića odlučuje se večeras?

S. Mlaćo

Luka Jović se nalazi pred transferom karijere. Naime, sjajni napadač Eintrachta iz Frankfurta briljira u Bundesligi, a već odavno je meta slavne Barcelone.

Ne kriju to u Barci, a EL Mundo Deportivo piše kako će Barca učiniti sve da dovede mladića rođenog u Bijeljini.

U današnjem broju pišu da će direktor Barcelone Eric Abidal večeras u Lisabonu pratiti duel Portugala i Srbije, a sve kako bi se još jednom uvjerio u kvalitete Jovića.

"Isključen sam iz svega toga i ne razmišljam o tome. U prošlosti mi je zbog sličnih stvari stvoren veliki pritisak, naučio sam tada lekciju i drugačije sada gledam na takve stvari. Ono što je na meni jeste da na svakoj utakmici dam svoj maksimum i budem najbolji na terenu. Ove sezone mi ide dobro, nadam se da ću tako i nastaviti", kazao je Jović, a prenose mediji iz Srbije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone Jović je za Eintracht postigao ukupno 22 pogotka. Nalazi se na posudbi iz Benfice, a njegova vrijednost trenutno je 50 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi