31

Komentari (31)

Gari Garinča
Sastale se umne glave da dogovore talove.
Rodjeni1985
Hasta la victoria sirmpre! VFC THE RELIGION!
One fudbalske ili nogometne klubove koji nemaju navijace treba ukinuti, ne znam za koga i zasto postoje i igraju ti klubovi, takvi su na primjer: Olimpik i Tuzla City, trazio sam na internetu kako se zovu navijazi Tzla City, kad mi neko rece kasnije, pa kako ce navijaci Tuzla Citija imati ime kad ih uopste nema, u Tuzli mozes biti samo Fukara, pa sam konto ako se navijaci Slobode zovu Fukare, pa ukoliko i slucajno ima navijaca Tusla Citija, onda bi ti navijaci po nekoj logici trebali da se zovu Kokuzi, mozese zamisliti Tuzlanski gradski derbi s jedne strane navijaci Fukare a na suprot njima navijaci Kokuzi.
19211921
nema organizovane skupine ali ima pojedinaca. a rijetko se klub rodi sa navijacima. ti dodju tek poslije. a ako klub radi posteno i dobro, taman i bez navijaca, gdje je tu problem?
nijepoznat
velezovci bolje da ne dolaze,mozemo im prdniti u facu bzvz
nemozetako
@19211921 slazem se u potpunosti, samo sto Olimpik, Tuzla City i slicni rade iza leđa svima, i nisu navikli da im se iko suprostavi. e pa ovaj put su malo se prejebali, mislili su da mogu kako su naucili i do sada. Mogu kako hoce, ali nece dokle. MUSVDG
nijepoznat
ma mama mu pomogla
nijepoznat
nemora dokle hoce dosta nam jos u nedelju
nemozetako
Necete ni u nedelju ne sekiraj se, dzaba se obuvate u cipele koje necete obuti :P
nijepoznat
KRKAN
3:0 ZA OLIMPIK IMA DA RASTURE PICKICE IZ ISTOCNOG MOSTARA
velez mo
JEBO TI ISTOCNI MOSTAR SVE,MRS U SUMU PILAJ DRVA
velez mo
JEBO MAJKU KO TI UKLJUCI INTERNET
Fuke
Ja volim volim samo tebe Ozbiljno I samo tebi tebi dajem sve Dusa moja Sa Red Army ces cuti nasu pjesmu VELEZ VOLIM TE !!!
nemozetako
Boli nas briga za nedeljni rezultat, mi 1.6 slavimo
Mostar
Vidjet Ces krkane Kad te bad,te pronsdzemo I razapnemo kod vjecne vatre.. M.U.S.V.D.G
C.Banks
Fakat to raste u šumi i srbuje u njoj makar slamu jelo.
nijepoznat
ma dosta 1:0 necemo im previse moral unistiti pali su poslje Gorazda dovoljno valja se Velezovci i na godinu boriti za ulazak u PL
nijepoznat
cuj samo Velez volis a ko ce ti mamu voljeti osta mama bez ljubavi
nijepoznat
tako je druze al mozda 2040. hahahahhha
nijepoznat
krkan ima para nije fukara iz vrapcica
Šantićeva
@KRKAN krknen ti ga seki latinjo!
starmac
KRKANE dabili KRKANE.Za tvoju informaciju MOSTAR je jedan a sto ti je mozak obolio stvarno se trebas lijecit.MOSTAR u srcu VELEZ do groba.
nijepoznat
AmarHZ
sretno Veležu
Haroni
Hvala Pitarima!
nijepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.