Sudije pod velikom pratnjom ispraćene s Tušnja

Dosta prigovora na suđenje

Sudije pod velikom pratnjom ispraćene s Tušnja

E. Škorić

U Tuzli je danas odigran gradski derbi između FK Sloboda i FK Tuzla City, a on je završen podjelom bodova (1:1).

Na užasnom terenu tuzlanski rivali su remizirali. Povela je Sloboda golom Amera Bekića u 20. minuti, ali je gost izjednačio tako što je Ubiparip iskoristio penal.

Do 11 metara je došlo nakon što je Amar Beganović igrao namjerno rukom u svom kaznenom prostoru, a uz to je dobio i crveni karton.

Na kraju 1:1, a dosta prigovora bilo je na suđenje, pa su "ljudi u crnom" uz velike mjere osiguranja ispraćeni sa Tušnja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samojuve
Sramota Sloboda ja klub koji je najviše ostecen u toku citave ove kukuruz lige.Smjenite ove sudije vise
3 0
fbigoal
Ovaj Petrović opljačka klubove po Federaciji a ima zaštitu kao Medvedov.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi