42

Komentari (42)

Adnan tz
Sarajevo i zeljo razjedinjeni kao bliski istok.
user1582647693
Sto se tice zelje kao zelje i onako ne bi ni bod izvukli da im licno platini sudi a i ove im kurave od navijaca svakako zaprjetise da puste borac tako da borac vrlo moguce i do duple krune ovom bi prilikom se zahvalio NS BiH i od srca im zazelio sto duzi zivot i sto vecu bolest
user1571956549
Deri Zeljo Borac pa makar trava gorila hahahahaha Ima da ginu protiv Borcica... A pitari da uzmu titulu akobogda... jbga valja i meni biti realan hahhaha
starigrad
549.E tako se piše. Dosta je bilo previranja Hordi i Manijaka. Zna se da se zakuha nedo Bog bili ko jedan ko što i jesmo. Poz.
2323
Kako sve providno..Gigovic sudi da Sloboda dobije da bi zadnje kolo lagano Borcu dali bodove..Pezrovic u BN da pogura Radnik....i povali Olimpik...Bandic sudi Sarajevu a Borcev sudija...jao majko sta se radi...sve namjesteno
Turbetanac
Pobjeda Borca, Sarajeva i Radnika kod kuce su cilj Vice. Pitate sto Sarajeva pa da jedna od ekipa iz RS ostane a u provaliju se gurne ili Olimpik ili Mladost.
user1597946856
Pratimo "postenog Zelju", vidjeli smo igru protiv Lištice haman bez žutih, protiv Rođenih to sto hoce da pobjede je uredu ali 5 žutih, udaranje na kraju čuvanje rezultata....a eto ide tekma protiv Borca pa da vidimo "to postenje"...
haris1000
Otpustaju Musemica pa sad isto Marinovicu rade,i.ne treba da osvoje a još manje Borac treba da osvoji, zeljo je baš našao kad će početi igrati u Mostaru protiv veleza i izbacuje velez iz kakve takve trke za šampona, borac glatko dobija na grbavici
user1605368976
Zašto se Borac nikada ne žali na suđenje budi kao Borac i igraj pošteno. PENAL ŠAMPIONI.
Hellas
Zna se kome je najvise penala sudjeno u ligi. Velez i Olimpik. Evropa i opstanak na silu.
unioni
3 kola ostala Sarajevo sigurno moze uzeti 3 pobijede ako se ne budu za****vali kao zadnjih par tekmih. Jedino sto bi njima pomoglo htjeli pitari ili ne jeste sam Zeljeznicar ako uzmu Borac nekim cudom ili X odigraju. Tako da jedina "prepreka" Borcu jeste Zeljo, a Sarajevo da se moli da x odigraju ili da izgube... A i kada se skonta i da Borac odigra x protiv zelje i pobijedi ostale opet je na prvom mjestu /gol razlika/. Odigraju protiv nas X morali bi i protiv Tuzle da biste ih prestigli...
milozadrago
ma Borac ima tezak raspored. ima zelju ima tuzlu i ima slobodu. a ziziovic mrzi borac visr nego i jedna stanovnik sarajeva vjeruj.
milozadrago
ma Borac ima tezak raspored. ima zelju ima tuzlu i ima slobodu. a ziziovic mrzi borac visr nego i jedna stanovnik sarajeva vjeruj.
milozadrago
ma Borac ima tezak raspored. ima zelju ima tuzlu i ima slobodu. a ziziovic mrzi borac visr nego i jedna stanovnik sarajeva vjeruj.
milozadrago
ma Borac ima tezak raspored. ima zelju ima tuzlu i ima slobodu. a ziziovic mrzi borac visr nego i jedna stanovnik sarajeva vjeruj.
Gari Garinča
Kriminalna hobotnica u savezu nastavlja sa kriminalnim delegiranjem sudija.
Gari Garinča
Mujić sudi po Vicinim željama, a mahaći Srbende. Opet će Borac zabiti iz ofsajda.
Sanin_Mostar
2 siroki i vise od 2ipo gola a gigovicu?
giga57
sad bi Borac trebao da digne frku protiv sudije koji je osvjedočeni navijač "Želje" a sudi taj susret...
Uranija
Želji ne trebaju nikakvi bodovi, ovo je ustvari vrlo dobro osmišljeno...delegiranje sudija u ovoj završnici sezone je baš “namazano”. Mujić prije 2 mjeseca nije imao dozvolu da sudi jer nije bio ispunio normu na testu... ali tada je željo bio konkurent borcu za Europu a sad su se 2 mjeseca poslije pozicije dosta promjenile...
Ajax11
I da brat od Sliskovica sudi, taj nebi smio suditi protiv Borca, nego samo onako kako Vico kaze! A i ovo je dobro lukavo uradzeno
starigrad
Hajmo Željo pobjedi vicičevce, zaduži nas, vratićemo ti.
E.Car
Dobro ba pitari i rođeni, hocete li ikad biti zadovoljni!?!?!? Željo igra za sebe, za prestiž. Mi nećemo slaviti ako Borac bude šampion kao sto ste vi slavili kada je Zrinja nama oteo titulu. Mi slavimo samo svoje titule i ne pustamo nikog a vama kako bude. Nit nam je neko nekad pomogao niti to očekujemo a vi ostavite svoj patriotizam za druge dane.
pjanke.sa
@E.Car e brate sto me nasmija, cub Zeljo igra za prestiz hahahahaahah. Sigurno ti nije poznato tacno znacenje te rijeci.
E.Car
@pjanke.sa ti si jedan od onih koji su slavili Željinu nesreću uz @Sarbit2019 i @bistrik87 od korone i otimanja titula u zadnjim kolima a sada pozivate na patriotizam. Ja znam vrlo dobro šta sam napisao i samo me Željin uspijeh interesuje.
E.Car
@starigrad zbog navijača kao što si ti bi vrijedilo da Željo pobijedi a zbog već spomenutih smradova bi bilo bolje da predamo bez borbe. Mada ostaje gorčina zašto ste nas pobjedili a nije vam trebalo ni za šta a mi zijanimo titulu.
starigrad
E. Car. Moj jarane šta su Sarajevo i Željo sebi dozvolili da nas papci uzimaju uz pomoć sudija i saveza. mali borac ujek malo, malo druga liga. Nikakav klub al došla banda na vlast što ga podržava. Volio bi da ih Željo razguli pa ne mora Sarajevo biti Šampion. Naprijed Željo razguli papke.
pjanke.sa
@E.Car buraz ne pozivam ja na patriotizam nikoga. Nemoj bogati da nam Zeljo ista pomaze, zatrpjte se u svoju kaljuzu. Titula kad je korona prekinula ligu je sasvim legitimna. A da niste Lendric i kompanija odstampali majice, ne bi vam se niko smijao. Nego ste bili tako sigurni u tu titulu, jer su vas sve vrijeme sudije gurale. Pa onda progurase Zrinjski. Prati malog Zeljkana i sekiraj se. Hajd.
Mostarac1602
A šta je bilo protiv širokog
E.Car
@pjanke.sa ti si sam sebe u istom komentaru demantovao tako da ti nemam šta dodati.
Zamfir19_46
A sta cemo sa onim bolje Zrinjski nego cigani?
Benzema1312
Ma da sudi 5 mujica i 6 manijaka uzece borac lagano stace zeljo raspada se lagano ko i komsije
ismir1946
E jesi ti optimističan u pm,pa bolan nije vas bilo ni na mapi,došao vaš čovjek na čelo saveza šilji vam se bas ofirno i ti nešto sav ponosan laprdaš.Mojne živ bio zeleni ste vi za Sarajevo.
starigrad
Mujić samo da pošteno sudi, Željo pobjeđu*****z obzira što jedan dio manijaka želi poraz Želje to se neće desiti. Vidjećete.
MethodMan
Buraz mi više imamo prolaza u cetbtinufinala kup uefa nego Borac učešća u prvoj ligi BIH
BordoBijeli
@Benzema1312 Sarajevo i Zeljo dok su osvajali duple krune vi ste bili u drugoj ligi sa Slogom Prnjavor HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.Poklopite se malo,previse ste ufurani da ste nesto.Da vam nije Vice jos bi bili 2.liga.Spustite se malo na zemlju ljudi
starigrad
Dobar, dobar. Hahahaha.
starigrad
Poderaće ih Željo ko pjan novine
HUNTER
Ako Bog da nestat će brzo i Vice i njegove kriminalne hobotnice. Ispast će ovi uhljupi lojavi iz lige vrlo brzo,bit će opet derbi borac-kozara
Uranija
mujić protiv svog kluba da odsvira... i to da se desi
TTV.KenyTB
hehe jesi simpatičan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti