Mirza Varešanović, trener Olimpica

„Sudije su bile poklopljene!“

Olimpic je prvi put poražen na Tušnju otkako se igra liga Bosne i Hercegovine, a sudeći po reakcijama stručnog štaba i igrača gubitak bod(ova) na Tušnju ih je izuzetno zabolio. 

Poslije utakmice trener Mirza Varešanović je ljutito prišao sudijama predvođenim Danijelom Pajićem iz Bijeljine. Rekao je sve i svašta, a nešto od tog „asortimana“ ponovio je i na press-konferenciji. Inače, Varešanović nije sa klupe predvodio svoj tim...

„Mi ne možemo naprijed sa ovakvim suđenjem. Olimpicu svaka utakmica penal i crveni karton. Mi danas ovdje nismo mogli pobjediti“, rekao je Varešanović i nstavio:

„Slobodi svaka čast, ali ovo što nama rade je nevjerovatno. Kome smetamo? Žele da nas izbace iz lige, neka kažu šta hoće. Suđenje je danas cijelu utakmicu bilo katastrofalno i na štetu Olimpica. Ovo je bila poklopljena utakmica“, kazao je Varešanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.