Željezničar ostao bez Sulejmana Krpića!

Bašić otkrio na pressici

Željezničar ostao bez Sulejmana Krpića!

Eldar Ganibegović, foto: T. Hebib

FK Željezničar nalazi se u rezultatskoj krizi i ima tri vezana poraza. Kao da im nije dosta te muke, stigla je nova - ostali su na neko vrijeme bez Sulejmana Krpića.

Nezavidna je situacija u kojoj se nalazi Željezničar. Tim s Grbavice vezao je tri poraza, a naredni protivnik je ni manje ni više no prvak Bosne i Hercegovine, Zrinjski. 

U utakmicu protiv Plemića Plavi će ući oslabljeni za jednog od ključnih igrača u ekipu, a to je Sulejman Krpić.

Između ostalog, danas je Nermin Bašić na press konferenciji govorio o zdravstvenom biltenu ekipe, te otkrio da stanje s Krpićem, te da se vraća Kosorić.

"Mekić je primio do utakmice tri injekcije. Krpić neće moći do daljnjeg biti u rosteru. Nije ništa puklo u koljenu, ali ima velike bolove i ne mogu reći kad će se vratiti. Kosorić se vraća i svi ostali su na raspolaganju", rekao je Bašić.

Oglasi

Ostaje samo da nagađamo i vidimo kada će se Krpić vratiti na teren, no za navijače Željezničara sigurno je lijepa vijest što nema nikakvog puknuća u koljenu.

Ove sezone je 32-godišnjak upisao deset nastupa za Željezničar, te postigao dva pogotka uz četiri asistencije. 

Kada je Željezničar u pitanju, imat će vrlo težak zadatak, a to je "vaditi se", na prvaku države i ekipi koja je sinoć s 4:3 nakon nestvarnog preokreta slavila protiv AZ Alkmaara. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica se igra za dva dana, 24. septembra 2023. godine, od 19:45 sati. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Ne moze nama protiv Zrinje ni Mbapoe pomoc a ne Krpic?
2 2
Starigrad01
Željo neće izgubiti,vidjećete
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti