Suwon se oprostio od Krpića: Vraća se u svoju zemlju...
FOTO: Facebook Suwon

Napadač je sada slobodan

Suwon se oprostio od Krpića: Vraća se u svoju zemlju...

S. Mlaćo

Sulejman Krpić je i zvanično napustio redove južnokorejskog Suwon Samsunga.

Krpiću je istekao ugovor, što je prije par dana i potvrdio za SportSport.ba, te će se sada vratiti u našu zemlju, prvo kako bi se dobro odmorio, a zatim i donio odluku o novom klubu.

Odlazak Krpića, Suwon je potvrdio putem zvanične stranice kluba.

“Krpiću je ugovor istekao i vraća se u svoju zemlju. Hvala za vrijeme koje smo proveli zajedno“, stoji u objavi na zvaničnoj stranici tog kluba.

"Korejski fudbal mi se ne sviđa, puno se igra defanzivno. Uslovi su dobri, kao i finansije, ali opet ponavljam fudbal mi se ne sviđa. Evropa je dosta bolja. Trebao sam preći u Seoul u sedmom mjesecu, ali moj klub tada to nije dao. Sada pregovaram sa drugim klubom ovdje oko uslova, ali korona je najveći problem. Stranac sam, većinom sada klubovi žele domaće igrače, pa vidjet ćemo. Sve u svemu, zadovoljan sam kako mi je bilo", kazao je Krpić u razgovoru za SportSport.ba.

Otkrio je da ima ponuda i iz Premijer lige BiH, te da je u stalnom kontaktu sa šefom struke FK Željezničar Amarom Osimom, a mnogi navijači Željezničara složni su u tome da bi sjajni napadač bio veliko pojačanje ukoliko se odluči za povratak na Grbavicu, odakle je otišao u Južnu Koreju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

F89
Najbolja i najrealnija opcija da se pojača aktuelnog i bvjrovatno budućeg šampiona , dodat o se financijski osigura a i bude dio jedinog i ozbiljnog projekta koji se zove evropa, jer Ahmetović se neće vraćati sigurno, a i ako se vrati neće biti to to, i Suljo je kvalitetan igrač
1 5
Austinpowers
bujrum u zelju da ih krpimo opet
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi