Asmir Suljić na izlaznim vratima?

Još jedan odlazak sa Koševa?

22

Komentari (22)

antikomunist
Iskreno se nadam da ce ovo gooovno od kluba zvano FK Mala Srbija otici u drugu ligu.Postaju mi polahko ali sigurno jedni od mrzih jklubova radi debila sa ovog portala i njihovih komentara.AS jos nakon onakvih izbora i za koga su sve debili glasali. Ne zasluzuju nista viose nego anziv KASABA.Gdje nestade dobro staro SARAJVO.Ovi juligani, ova RULJA ulicara, sto se nazivaju"Horde zla"-teski bolesnici.Sa njima je NEMOGUCE PRICATI.Za vas je hrvatski klub Zeljeznicar izmislio loptu....
mitoza
Problem Sarajeva je u nedostatku kvalitetnog stručnog kadra. U upravi sjede ljudi koji nemaju veze sa fudbalom.
plemic
rekoh ja rasulo, a prijatelj pjanko se ljuti na mene. neće momci da igraju bez love (nije ljubav).
pjanke.sa
Ko bolan igra bez love?! Ja se ne ljutim na tebe na takve komentare, svako ima pravo da lomentarise sta hoce. Ali na fasisticke komentare poludim. A ti ih imas dosta. Odgovori samo ko igra bez love? Najplaceniji igraci u ligi.
Husrefbeg22
Nula. Kako je igrao bilo bi bolje da i nije igrao ove godin eza Sarajevo. A povrh toga sebican do neba.
BigBosnianBoss
Sretno Suljke i hvala na "zalaganju"
789012455
user1571956549
Raspali se ko leš dabogda.... Crkotina klub hehe.....
COVID19
pjanke.sa
E cuj ovoga, valjda mu zao sto se oni raspadaju pa zeli svima ostalima isto.
antikomunist
Mirvic a posebno Hadzic,shebase Velez,rasturise jednu lijepu pricu a sad dodje i ono zasta su me nerealni pitari izlijepili dislajkovima-da ce uskoro razhebati i FKS.
Uranija
E čuj raz****li velez!!! Pa ti pravi zatucani debil masallah. Bravo za tebe. Hahahahaha
delta
A imate li bolje da dovedete,opet ce sad neki pkovnjaci pa sve iznova max polusezonu ili sezonu,otjerate jedne a dovedete iste iki cak gore,pa stavrno lajik covjek moze da skonta da ste budale takvim nacinom rada.Slazem se otjeraj ove sve nisu zadovoljili,ali ako ces dovest bolje i prave igrace ne polovnjake istrosene!Jos koliko dugo traje takva politika kluba,nevjerovatno....
pjanke.sa
Sto se toliko svi brinu za nas. Bas smo vam trn u oku svima. Veliko si moje Sarajvoooooooo
damir56
Izgleda da lola Ismir kroji politiku kluba prema savjetima stoke sa istoka i zapada. Jedan je od par igrača koji zna lopte i koji može izmisliti nešto iz ničega, ali otkako su mu se naklatili na kosti sve lošije igra. Ne zaboravimo i ono što su ga horde ponižavale i maltretirale u kampu.
Shaba
Da zna igrat lopte slazem se brate, al s druge strane uzmi zalaganje, trku, golove, asistencije vidjeces da ga nigdje nije bilo. Licno sam prizeljkivo starog rastrcanog prodornog Asmira, a vidio sam covjeka koji je usporavao svaki napad,bez volje i zelje. Brate on ima tek 31, u modernom fudbalu to nije ni blizu kraja karijere, a pogledaj kretanje Dzeke s 37. Evo da neko ne kaze poredis lika iz Intera s covjekom iz nase lige. Pogledaj Mersu kolko se on bori i na glavu baca a stariji je od Asmira. Mislim da je na kraju sam kriv za ovo ko i svi drugi sto su otisli.
Krivaja Zavidovići
Ispodprosječan. Nije uspio vratiti ni dio nekadašnje forme...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.