Suluda ponuda Milana za Belottija nije Torinu "zamazala" oči

Glatko odbijena

Suluda ponuda Milana za Belottija nije Torinu "zamazala" oči

Endin Čaušević

Italijanski napadač Andrea Belotti prošle sezone na sebe je skrenuo pažnju evropskih velikana nakon odlične sezone u dresu Torina.

Belotti je izrastao za kratko vrijeme u najvažnijeg igrača Torina, a prošle sezone oduševio je ljubitelje fudbala svojim igrama. Ovaj 24-godišnji napadač ljetos je na stolu imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali Torino ga nije želio pustiti.

Jedino rješenje bilo je da klub koji želi Belottija plati otkupnu klauzulu koja i dalje iznosi 100 miliona eura. Međutim, mnogi su upravo zbog toga odustali od Italijana, no čini se da to nije "omekšalo" čelne ljude Torina.

Naime, nedavno se pojavila informacija da Belottija u svojim redovima želi Milan, te da su Rossoneri spremili zanimljivu ponudu za ovog napadača. Navodno, Milan je ponudio 50 miliona eura za Belottija i u "paket" uključio mladog napadača Patricka Cutronea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je ova ponuda zaista primamljiva iz Torina su poručili da će se Milan morati bolje potruditi ukoliko želi na ljeto dovesti Belottija. Napadač Torina u dosadašnjem dijelu sezone postigao je 13 golova na 30 utakmica.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blueboy
Jebem vam mater gladnu pa nije ronaldo i mesi u pitanju.Koliko je igraca upropastio klub i gazde kao ovaj iz Torina.Momak navija za Milan i zeli da zaigra u Milanu a govna gladna zabarska mu nedaju
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi