Sunderland slavio protiv Evertona, Bešić nije igrao

36. kolo Premiershipa

Sunderland slavio protiv Evertona, Bešić nije igrao

Fudbaleri Sunderlanda su gostujućom pobjedom nad Evertonom stigli do veoma bitna tri boda i 'pobjegli' daleko od opasne zone.

Tim Dicka Advocaata je slavio sa 2:0, a oba gola je postigao u drugom poluvremenu. Prvo je Danny Graham u 54. minuti pogodio za vodstvo gostiju od 1:0, da bi konačan rezultat utakmice postavio Jermain Defoe golom u 85. minuti.

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić je domaći poraz svog kluba odgledao sa klupe za rezervne igrače, pošto mu trener Martinez ni danas nije ukazao priliku za igru.

Sunderland se nakon ove pobjede nalazi na 14. mjestu sa 36 bodova, dva boda više u odnosu na rivale u borbi za opstanak.

Premier liga, 36. kolo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Everton - Sunderland 0:2 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.