Super Mario na Goodison Parku?

Super Mario na Goodison Parku?

E. Škorić

Italijanski napadač Mario Balotelli sve se više u posljednje vrijeme dovodi u vezu sa nekim engleskim timovima.

Balotelli je bio član Manchester Cityja i Liverpoola, a danas kada igra u Nici, njegov agent Mino Raiola ne krije da bi Mario volio da ponovo zaigra u Premier ligi.

Bivši napadač Milaan se preporodio u Franucskoj, te je u devet ligaških mečeva dao osam golova.

Dao je viš golova u prva četiri mjeseca u ici engo što je u zadnje dvije sezone. Britanski mediji smatraju da ga želi Evertonov menadžer Ronald Koeman, koji bi Bali dao šansu na Goodison Parku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Balotelli ima jednogodišnji ugovor s Nicom, pa je na ljeto slobodan igrač i u Evertonu razmišljaju o tome da već sada krenu u pregovore i da Balotellija 'pikiraju' za ljetni prelazni rok. Ujedno bi to moglo značiti da će Romelu Lukaku biti prodan, a nema sumnje da ovu "napadačku zvijer" traže mnogi velikani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti