Super Mario napravio nevjerovatan skandal nekoliko minuta pred debi protiv Juventusa

Jedan od saigrača ga snimao

Super Mario napravio nevjerovatan skandal nekoliko minuta pred debi protiv Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Brescije poraženi su u utorak na svom terenu od Juventusa sa 2:1 u okviru petog kola italijanske Serije A.

Brescia je imala vodstvo od 1:0 golom Donnarumme, ali su gosti uspjeli da dođu do preokreta. Na 1:1 autogolom je poravnao Chancellor, dok je pobjedu Staroj dami donio Miralem Pjanić sjajnim golom.

U ovom susretu u dresu Brescije debitovao je i Mario Balotelli koji je ljetos stigao u ovaj klub kao slobodan igrač. Balotelliju je trebalo neko vrijeme da se vrati u formu, te je čekao na debi meč protiv Stare dame u kojem se nijie baš proslavio.

No, Super Mario je dokazao da se nije promijenio, a čak je i prije debija za novi klub uspio da napravi skandal. Naime, pojavio se video u kojem se vidi kako Balotelli puši cigaretu u svlačionici nekoliko minuta pred okršaj s Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Video koji je objavljen na Twitteru je ekspresno postao glavna tema italijanskih medija. Balotelli je obećao da se promijenio, ali očito da to nije slučaj jer je uspio napraviti skandal i prije debija za novi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi