30

Komentari (30)

user1583752673
Ubise fudbal! Slican scenario kao sa kosarkom!
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Cuj Milan cuj Arsenal cuj Tottenham klubovi u ranku spezie i parme
Karlosicroberto
KATASTROFA EBO TE ZIVOT OVO JE PREDZNAK SUDNJEG DANA STO SE MENE TICE HAHAH A BOOOOTEEEEEE
Lavillenie
@Nema Fk sarajeva medju 12 velikana nemoguce
Kewa
Samo neka sranja izmisljaju unistili su sport. Vise glumaca u sportu nego u pozoristu
fudo.98
Sport (fudbal) je odavno uništen pod okriljem FIFE i UEFE. O ovome su trebali ranije razmišljati. Sada je sve u novcu.
struja
UEFA se pita,jer se i sudijska kuca razvaljuje.Priveligovani bi jos vise Trampizam je bolest
Sanagoal
Ma ništa od ovog, već se godinama priča i prijeti! Amerikanci su iza ove priče (Liga kao NHL ili NBA) i klubovi dižu samo prašinu da dobiju još više para. Ipak je i UEFA mafia koja voli pare i čuva ih za sebe! Barcelona se već oglasila da je stari predsjednik potpisao ali novi (koji mrzi Pereza) nije za tu ligu. Raspalo se sve prije nego što je i počelo.
AndrejUdovicic
liga prvaka kao takmicenje svejedno ne bi moglo trajati vječno ali mislim da je ovo ono sto unistsva fudbal i da se gleda samo profit.Nazalost nekada najvaznija sporedna stvar pretvorila se u najvazniju stvar za pravljenje novca.
Qwertz1
Katastrofa, ja je gledat neću, nek gleda ko hoce. Ljudi napraviše takav sistem da bi mogao igrati protiv najboljih igrača svijeta moraš imat para, i sve se oko para vrti. Prije su fudbal igrali siromašni a bogati gledali, sad ga igraju samo bogati, a siromašni gledaju
dinass
Opet se ovako gubi draz kao npr kad je Lion izbacio Real ili kad su svi lomili zube na Anortozisu ili Saktaru.Veliki klubovi hoce vise para i da zagarantovano igraju najvece utakmice bez obzira na domaca prvenstva sto nije posteno i predstavlja pobjedu kapitalizma protiv truda i talenta.Sisyem LP je takav da slab klub tu ne koze doci u grupnu fazu.On moze imati manje atraktivne igrace ili ime ali da dodje do grupne faze mora pokazati kvalitet i eliminisati najmanje jedno veliko evropsko ime tako da je to bio posten sistem.Jedinosta nije bilo ok sto je UEFA kao administrativni organ uzimala toliko novca sebi.
user1603952710
Ma konacno. Dosta vise buranija klubova. Kako vam nije jasno da veliki klubovi u kojima jedan igrac vrijedi vise, nego kompletne protivnicke ekipe, ne zele vise da igraju protiv takvih ekipa i da im Uefa da 700 hiljada za pobjedu, nije vise realno da se Ronaldo, Messi i slicnu valjaju po blatu, a klubovi da ne zaradjuju gotovo nista. Koliko zaradi pobjednik Lp?? Koliko zaradjuje jedan igrac godisnje?? Kako i za koje pare da veliki klubovi dovode velike igrace?? Nikako. Zato i ne cudi potez i bilo je pitanje vremena kad ce se desiti. Dosta vise i Uefe i Fife, oni hoce da se fudbal igra zbog njih, da im klubovi i igraci donose profit, a pritom da im se daje na kapaljku. Bit ce to spektakl i nista sto ce unistiti fudbal, vec nesto sto ce ga zakovati jos vise na ljestvici najvaznijih sporednih stvari.
Sanagoal
Spektakl je gledati omladinsku ligu i djecu koja driblaju i igraju istinski fudbal. Ovi što milione zaradjuju su taj osjećaj odavno izgubili.
fudo.98
Adnan@Kara
Divna vijest, bit će odlično ako se ostvari. Meni lično, dosadašnji formati takmičenja su dosadni, i zastarjeli i ne pružaju užitak jer je sve predvidljivo. Imaš 5 favorita koji će osvojiti LP, KU, u nacionalnom prvenstvima sve Isto manje više. Realno gotovo svi želimo gledati utakmice u kojoj igraju ekipa sa na najboljim igračima. I svi mi volimo derbije najjačih ekipa u ligi. Pa zašto ne dati šansu ovom takmičenku gdje će igrati najbolji protiv najboljih.
user1602245913
Pet favorita!! Izgleda da ti ne pratiš fudbal
DamirT
Pa i ovako ce ti biti uvijek isti favoriti.Jos pogotovo sto ce ovo biti zatvorenog tipa,znaci 80% lige ce ciniti isti klubovi
m1987
@Adnan@Kara - Slažem se s tobom. Pozz
Mister.Ahmoo
Klubovima poput Bayerna ovakva takmicenja nisu potrebna, Samo me zanima koliko ce isti ti klubovi trosit na prelaznim rokovima ako ce im biti kesirane 3.5 milijarde...
konjnakvadrat
Treba uvesti u pravilo da ovih 12 nemaju Pravo kupovati i prodavati igrace medjusobno
AsmirM
Pa ako imaju dovoljno igraca , neka sebi raspored naprave i neka igraju sve. Ali Uefa =Mafia zeli pare sebi . Barcelona ne moze ucestovati potpis stavio stari predsjednik . Morace referendum praviti po ovom pitanju.
user1602245913
Sad kad igrače tih klubova UEFA blokira da igraju za reprezentaciju možda i mi odemo na neko veliko takmičenje.
konjnakvadrat
Mudro zboris !!!!
dinass
Isto mi je palo na pamet,desice se nesto slicno kao u kosarci.
WOLF20
Na osnovu cega su Milan i Arsenal pozvani? Ova dva kluba se ne mogu u Evropa Ligu plasirati i sada ovo igraju.
WOLF20
Nottingham F. Je velikan pa jel i oni trebaju igrati? Timovi poput Atalanta, Leipzig, Monaco itd onda neka se ugase.
dinass
Tu ce najvise dobiti klubovi koji trenutno propadaju a iza sebe imaju brend kao npr Milan i Arsenal.Kad dobiju po 3 milijarde pokupovace najbolje igrace i biti dominantni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.