Legendarni Bavarac napao Salihamidžića: "Sramota je to kako je postupio!"
Mariju Basleru nije se dopao Salihamidžićev stav pred novinarima nakon slabašne partije protiv Freiburga, a opleo je i po treneru Kovaču

U Bayernu sve 'gori'

Legendarni Bavarac napao Salihamidžića: "Sramota je to kako je postupio!"

E. Škorić

Nakon katastrofe i samo boda protiv Freiburga (1:1) oglasio se i bivši Bayernov nogometaš Mario Basler.

Basleru se nije dopalo to što je njegov bivši saigrač Hasan Salihamidžić nakon remija s Freiburgom došao zbunjen i uplašen pred novinare, bez ikakvog stava.

''Onako kako su oni igrali u subotu, tako je i on nastupio pred novinarima. Sramotno”, poručio je Basler, koji je kritikovao i Niku Kovača.

"Postoji puno trenera koji tokom utakmice naprave taktičke promjene kako bi promijenili tijek dešavanja na terenu. Kod Kovača nemam osjećaj da je spreman to napraviti u ovom trenutku. Svih 90 minuta igraju na isti način, to se najbolje vidjelo u subotu", kazao je Basler.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern ima četiri boda od vodeće Borussije Dortmund i pitanje je može li na kraju doći do titule, a Kovač bi uskoro mogao da postane bivši ukoliko se situacija ne poboljša.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Sad kad neide Bayernu krvac za krizu Bayerna ce biti Hasan i Niko.... zato sto su stranci.
39 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi