Supruga Josea Callejona bijesna na stare ljude: "Zar ne shvatate da to radimo zbog vas?"

Svjesna da mnogi krše pravila

Supruga Josea Callejona bijesna na stare ljude: "Zar ne shvatate da to radimo zbog vas?"

E. Škorić

Marta Ponsati Romero, supruga zvijezde Napolija Josea Callejona, bila je jako ljuta zbog toga što se ne poštuju odluke koje je donijela Vlada Italije.

Italija je najugroženija evropska država u ovom trenutku zbog pandemije koronavirusa i do sada je umrlo čak 2158 ljudi.

Iz sata u sat povećava se broj zaraženih na tlu Italije, pa je naređeno da svi budu u karantinu do daljnjeg. Postoje i oni koji ne poštuju naređenja i upute nadležnih, što samo pogoršava situaciju i rezultira još većom brojkom bolesnih i preminulih osoba.

Upravo zbog toga se oglasila Callejonova supruga Marta, svjesna da često pravilo ne poštuju oni koji bi to najviše trebali.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moja porodica je već sedam dana u kući, moje kćeri se raduju sunčanju i trčanju kroz park. Napuštam kuću samo pola sata zbog kupovine, ali skandalozno je da mnogi stariji ljudi okolo šetaju kao da se ništa nije dogodilo. Zar ne shvatate da sve ovo najviše radimo zbog vas?", objavila je Marta na svom Instagramu.

Top Komentari

Edin Merlin
Ona je kao neki bitan faktor jel'...?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi