Supruga Keylora Navasa otkrila ime njegovog novog kluba

Kostarikanac mijenja sredinu?

Supruga Keylora Navasa otkrila ime njegovog novog kluba

S. Grebović

Dolaskom Thibauta Courtoisa u Real Madrid prošlog ljeta sa gola je otisnuo dotadašnjeg čuvara mreže Kraljeva Keylora Navasa, bacivši ga u drugi plan.

Iako je u jednom trenutku izgledalo da će Zidanov dolazak promeniti njegovu sudbinu na golu Reala, to ipak se nije desilo. Tako je 32-godišnji Kostarikanac ove sezone sakupio svega 19 nastupa u svim takmičenjima.

Navas zbog toga nije krio nezadovoljstvo. U više navrata je izrazio želju da ode, a sada je, po svemu sudeći, poznato i gdje. 

Supruga Keylora Navasa, Andrea Salas, proteklih dana je boravila se sa svojim suprugom u Portu, a na Instagramu je u opisu jedne fotografije Porta napisala "Ostajemo ovdje."

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Mnogi su ovo povezali sa mogućim odlaskom Navasa u Porto, pa ostaje da se vidi hoće li Kostarikanac poći identičnim stopama kao Iker Casillas, koji je nedavno najvjerovatnije okončao karijeru zbog srčanog udara koji je doživio 1. maja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije