Supruga razbila sve dileme: Fabinho ostaje u Liverpoolu
Fabinho je u Liverpool stigao ljetos za 45 miliona eura, ali je u ovoj sezoni upisao tek pet nastupa za Redse u Premier ligi

Brazilac je tek na početku trogodišnjeg ugovora

Supruga razbila sve dileme: Fabinho ostaje u Liverpoolu

Ovog ljeta stigao je u Liverpool iz Monaca, ali za Fabinha su se već počele lijepiti glasine o odlasku.

Tomas Tuchel iz PSG-a izjavio je da mu treba veznjak prve klase i otočki mediji su priču povezali sa Fabinhom te najavili njegov odlazak iz Liverpoola, potkrijepiši to činjenicom da Brazilac trenutno ne igra za svoj klub.

Međutim, čitavu situaciju danas je komentarisala Rebeca Tavares, Fabinhova supruga na svom Twitteru porukom “Ono kada čitam lažne vijesti na twitteru…”

Jurgen Klopp je izostanak Fabinha objasnio činjenicom da mu treba još vremena da se prilagodi novoj sredini te napomenuo da bi ovaj igrač trebao imati značajniju ulogu na terenu oko novogodišnjih praznika kada će zbog gustog rasporeda Redsima trebati svaki igrač kojeg imaju u rosteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Fabinho se prilagođava”, rekao je Klopp. “Igrao je u tri od zadnje čeriti utakmice i pokazao se u dobrom svjetlu. Tek sada je najnaporniji dio sezone pred nama, a on je ovaj period iskoristio da se prilagodi našem sistemu igre.”

“Naravno, neće otići.”, dodao je Klopp. “To bi bilo potpuno ludilo. U našem svijetu igrači ne idu samo nakon par utakmica.”

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi