Supruga zabranila Rooneyu da gleda sinove utakmice

Muke engleskog napadača

Supruga zabranila Rooneyu da gleda sinove utakmice

U životu Waynea Rooneyja malo je stvari koje sebi ne može priuštiti, a jedna od njih je, interesantno, to što ne može dolaziti na utakmice sina Kaija.

Rooney voli da prati utakmice starijeg sina Kaija, koji igra za mlađe kategorije Manchester Uniteda, međutim u posljednje vrijeme u tome ne može uživati zbog - zabrane supruge. 

Supruga legendarnog engleskog napadača Coleen je ispričala anegdotu zbog koje Rooneyju ne dozvoljava da posjećuje utakmice.

"Jednog dana, Wayne je došao na utakmicu i cijelo vrijeme se fotografisao s djecom, a Kai je na kraju rekao: 'Nikada me ne vidiš kako igram', otkrila je Coleen za Daily Mail. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rooney pored Kaija ima još dva sina, Klayja i Kita Josepha. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi