Sušić: Di Maria je nevjerovatan fudbaler

Legendarni Pape oduševljen igrama Argentinca

Sušić: Di Maria je nevjerovatan fudbaler

Endin Čaušević

Nekadašnji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić izjavio je da je oduševljen igrama koje pruža u PSG-u Angel Di Maria.

Nekadašnji fudbaler Paris Sainte Germaina, a sada trener Eviana, kazao je da odavno nije vidio kompletnijeg fudbalera od Angela Di Marije, te da je PSG uradio pravi potez što ga je doveo ljetos u tim.

"On je sjajan igrač. Ne razumijem kako su ga Real Madrid i Manchester United pustili. On jednostavno ima sve brzinu, preglednost i sjajne dribling sposobnosti", rekao je Sušić za L'Equipe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Od dolaska u PSG Di Maria je u 14 utakmica postigao šest golova i upisao je čak devet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.