Sušić: Mamić mi ovaj put nije pokvario posao

Oglasio se Sead Sušić

Sušić: Mamić mi ovaj put nije pokvario posao

Bh. reprezentativac Tino Sven Sušić (24) doputovao je Belgiju gdje bi nakon što prođe ljekarski pregled trebao potpisati ugovor sa Genkom. 

Sušić je nakon četiri sezone u Hajduku odlučio da se okuša u novoj sredini i to će gotovo pa sigurno biti Genk, a splitski klub bi na ime obeštećenja trebao inkasirati 1,7 miliona eura. 

Da je posao praktički gotov potvrdio je i njegov otac Sead Sušić, koji se u izjavi za medije u Hrvatskoj podsjetio i da je prethodno 'završeni' transfer u Inter pokvario Zdravko Mamić prodajom Marcela Brozovića. 

"Ovoga puta Zdravko Mamić nije mi uspio pokvariti posao", kazao je Sušić. 

Podsjetimo, Sušić je u Hajduk stigao iz Standarda i u proteklim sezonama bio je jedan od najboljih igrača u HNL-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi