Sušić nakon razlaza sa Maccabijem pronašao novi klub?

Vraća se u Belgiju

Sušić nakon razlaza sa Maccabijem pronašao novi klub?

Bivši reprezentativac BiH Tino Sven Sušić nakon neuspješne epizode u Maccabiju iz Tel Aviva vratit će se u Belgiju, javljaju tamošnji mediji.

Ni u izraleskom klubu Sušić se nije uspio nametnuti i u dogovoru s čelnicima Maccabija je raskinuo ugovor ugovor o posudbi, a po svemu sudeći, vratit će se u Belgiju. Tamošnji mediji pišu da će naš fudbaler u nastavku sezone najvjerovatnije nositi dres Antwerpa u kojem će boraviti na posudbi do ljeta.

Antwerp inače vrlo dobro stoji u belgijskom šampionatu. Nakon 24 odigrana kola se nalazi na petoj poziciji, a ukoliko se transfer realizuje, Sušiću će u ovom klubu društvo praviti Dino Arslanagić koji se u prošlosti dovodio u vezu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Pretpostavlja se da će Atwerp imati mogućnost da otkupi Sušićev ugovor od Genka na kraju sezone, ukoliko sve tri strane budu saglasne.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

U proteklim sedmicama se špekulisalo da bi se Sušić mogao i vratiti u Hajduk, no od te priče, kako stvari stoje, neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti