Sušić oblači dres Radnika?

Sa Radnikom na pripremama

Sušić oblači dres Radnika?

Srbijanski internacionalac Pavle Sušić, kako stvari stoje, nosit će dres Radnika u drugom dijelu sezone.

Fudbaler koji je prvi dio sezone proveo u GOŠK-u se trenutno nalazi sa Radnikom na pripremama u Crnoj Gori, a po povratku u Bijeljinu će, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, potpisati ugovor.

Sušić će biti ujedno treće pojačanje za trenutno osmoplasirani tim BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, s obzirom da su prethodno došli Andrej Đurić i Strahinja Macanović.

Svojim dolaskom u Radnik ovaj 29-godišnji fudbaler će ojačati konkurenciju u veznom redu. Prije GOŠK-a je, inače, igrao još za Mladost, Leotar, Zrinjski, Zvijezdu, Srem, te u Litvaniji za Granitas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi