Sušić ohladio Slovence: Ostajem u Turskoj
Foto: EPA

Sretan u Alanyasporu

Sušić ohladio Slovence: Ostajem u Turskoj

Nekadašnji selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić demantovao je glasine da će preuzeti Sloveniju. 

Slovenci su u potrazi za novim rješenjem na selektorskoj poziciji nakon što je postalo izvjesno da na istoj neće ostati Srećko Katanec. Kao mogući nasljednici u slovenačkim medijima su se Matjaž Kek, Robert Prosinečki, ali i Safet Sušić.

Koliko god Sušićevo ime bilo Slovencima interesantno, od cijele priče neće biti ništa, što je za turske medije potvrdio i sam Pape. 

"Sa Slovencima nisam pregovarao. Ja sam sretan u svom trenutnom klubu i, kako stvari stoje, tu ću i ostati. Od ranije imam ciljeve koje želim ostvariti. Jako sam motivisan", kazao je Sušić. 

Sušić se i ranije dovodio u vezu sa reprezentacijama iz regiona. Za njegove usluge je, tačnije, bio zainteresovan Fudbalski savez Kosova. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti