Sušić pred Konyaspor: Tamo su moji Bosanci

Susret s bivšim klubom

Sušić pred Konyaspor: Tamo su moji Bosanci

Naredno kolo turskog šampionata za Safeta Sušića će donijeti duel protiv nekadašnjeg kluba Konyaspora. 

Sušić je Konyaspor vodio u periodu od 2004. do 2005. godine i ostao mu je urezan u lijepom sjećanju, a taj klub i danas prati, najviše zbog igrača iz BiH - Riada Bajića, Amira Hadžiahmetovića i Denija Miloševića. 

"Za Konyaspor me vežu lijepe uspomene, tu sam nekada radio. Danas za Konyaspor igraju trojica igrača iz BiH, a također tu je asistent i Fahrudin Omerović. Nadam se da će Konyaspor uspjeti osvojiti Kup", izjavio je Sušić.

Dotakao se Sušić i prethodne utakmice protiv Kayserispora. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nismo dobro igrali protiv Kayserispora, ali to je sada prošlost, fukusirani smo na sljedeći meč. Cilj nam je do kraja sezone igrati što bolje, skupljati bodove i na kraju ćemo vidjeti gdje ćemo završiti. Dobra stvar je što se u tim vraća Vanger Love", dodao je Sušić. 

Alanyaspor se pod vodstvom Sušića trenutno nalazi na 14. poziciji. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti