Sušić: Spahić sutra stiže na okupljanje

Kapiten će biti spreman za kvalifikacione susrete

Sušić: Spahić sutra stiže na okupljanje

U zadnjih nekoliko susreta, stoperski par naše reprezentacije činili su Emir Spahić i Boris Pandža. Bilo kako bilo, tokom proteklog vikenda, obojica su zaradili neugodne povrede. I dok je nastup kapitena Spahića izvjestan, Boris Pandža najvjerovatnije neće biti spreman za predstojeće reprezentativne oglede.

Podsjetimo, naša fudbalska reprezentacija će se okupiti danas u Feldkirchu (Austrija), gdje će odraditi mini pripreme pred dva kvalifikaciona susreta sa reprezentacijama Lihtenštajna i Latvije.

 

"Sa Borisom ćemo se čuti danas nakon što obavi snimanja i detaljne ljekarske pretrage. U ovom trenutku mala je vjerovatnoća da će zaigrati", kazao je selektor Sušić za SportSport.ba te se također osvrnuo i na stanje kapitena, Emira Spahića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Što se tiče Spahića, sa njim je sve u redu. Sinoć sam sa njim razgovarao i on mi je potvrdio da će stići na okupljanje. Ukoliko Pandža ne bude spreman neću naknadno zvati nove igrače jer imam u sastavu nekoliko stopera koju mogu odgovoriti zadatku", za kraj je rekao Sušić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.