Sušića je koštao posla, a sad pokušava pobjeći iz kluba
Foto: EPA

Vagner Love želi napustiti Alanyaspor

Sušića je koštao posla, a sad pokušava pobjeći iz kluba

M. Šljivak

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić (62) nedavno je dobio otkaz na klupi turskog superligaša Alanyaspora.

Kao glavni krivac za otkaz bh. stručnjaku smatra se brazilski fudbaler Vagner Love. Ovaj 33-godišnji fudbaler se žalio na loše treninge Safeta Sušića. Tvrdio je da to utiče na njega i njegove saigrače i da se često dešavaju povrede.

To, ali i lošije igre tima su koštale posla Safeta Sušića. On je postao bivši, a Brazilac bi nakon bh. trenera uskoro mogao također napustiti redove turskog tima.

Brazilski mediji tvrde da bi iskusnog napadača u svojim redovima rado vidio Flamengo. Ipak, za sada zvanične ponude nije bilo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nisam čuo za zvaničnu ponudu Flamenga za Vagnera Lovea. I da ona dođe, nemamo namjeru da ga prodamo", poručio je novi trener Hikmet Karaman.

Ipak, Vagner traži način da napusti Alanyaspor. Svim silama želi da se vrati u Brazil i navodno je on već sve dogovorio sa brazilskim velikanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi