Sušića zadesio peh čim je našao novi klub

Nikako mu ne ide

Sušića zadesio peh čim je našao novi klub

Veliki su pehovi kroz dosadašnju karijeru pratili Tina Svena Sušića. Otkako je napustio Hajduk gotovo nigdje se nije uspio proslaviti, u Belgiji nije igrao, u Izraelu se osjećao usamljeno..., no sve je to ništa naspram priče kako mu je 'preko noći' propao transfer u veliki Inter.

Sve je bilo skoro riješeno, trebao je otputovati u Milano i potpisati ugovor, ali onda je umjesto njega prednost dobio Brozović, za što je Sušić kasnije okrivio Mamića podsjetivši koliko je zapravo jak u svijetu fudbala.

U posljednjih godinu dana Sušić je nastupao u Holandiji za Venlo, ali i s ovim klubom se rastao poslije samo godinu dana i potom prešao u Hartberg koji ga je danas predstavio kao svoje veliko pojačanje.

"Mi smo posao s dovođenjem igrača još ranije završili, ali odjednom se pojavila opcija da potpišemo ugovor sa Sušićem. Nismo mogli propustiti da dovedemo tako kvalitetnog igrača", izjavio je sportski direktor austrijskog prvoligaša Erich Korherrr.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Dolasku Sušića obradovali su se i navijači poževljevši mu dobrodošlicu u klubu, no da bi ga vidjeli na djelu morat će sačekati još neko vrijeme. Već na drugom treningu uslijedio je peh, tačnije povreda meniskusa i trebat će mu skoro četiri sedmice da se oporavi i vrati na teren. 

Iako je transfer danas potvrđen, Sušić je u Hartbergu već neko vrijeme, potpis je samo bio stvar formalnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi