Napravio glupost godine, pa pobjegao od ljutitog saigrača
Ovakve gluposti na terenima širom svijeta nisu nikakva rijetkost. Često smo svjedoci nevjerovatnim potezima pojedinaca koji nasmiju, ali i razočaraju ljubitelje fudbala

Nevjerovatna greška

Napravio glupost godine, pa pobjegao od ljutitog saigrača

Midhat Šljivak

Cluj je izgubio od Astre (4:3) u Kupu Rumunije, a glupost godine napravio je fudbaler pobjedničkog tima Valentin George.

Cluj je u posljednjim sekundama produžetka pokušao da dođe do izjednačenja, pa je čak i golman domaćih otišao u kazneni prostor.

Uslijedila je kontra, a fudbaler Astre Larentiu Bus je loptu poslao ka mreži. Međutim, George je sve upropastio. Šutnuo je loptu na gol-liniji i dosuđen je ofsajd.

Tako je Bus ostao bez gola, a George je glavom bez obzira pobjegao od ljutitog saigrača.

Top Komentari

Raikkonen
E kolika budala moraš biti da bi uradio ovo kao profesionalni fudbaler/nogometaš?
18 0
Zoilomas
ma ovaj nije ravan ni hakan sukuru
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi