Sušiću propao transfer i u turski Antalyaspor

Turski klub probio budžet

Sušiću propao transfer i u turski Antalyaspor

Hrvatski mediji su objavili informaciju da je Antalyaspor odustao od dovođenja Sušića u ovom prijelaznom roku. 

Naime, bh. reprezentativac se u proteklom periodu povezivao sa ovim turskim prvoligašem koji je navodno bio spreman platiti 1,5 miliona eura za posudbu do kraja sezone, međutim realizacija transfera je prolongirana za ljeto. 

Navodi se da Antalyaspor nije bio u stanju poslati konkretnu ponudu jer je probio ovosezonski budžet i ne bi mogao odmah upplatiti iznos, pa će zato transfer pokušati realizirati na ljeto. Minimalna ponuda s kojom će krenuti u pokušaj dovođenja Sušića je 2,5 miliona eura. 

Vječni eksponat Hajduka je ove sezone sezone u HNL-u postigao četiri gola i upisao isto toliko asistencija. Za nacionalni tim je nastupio u sedam utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije