Suso napušta Milan: U Madridu odlučili da aktiviraju klauzulu

Španac na izlaznim vratima San Sira

Suso napušta Milan: U Madridu odlučili da aktiviraju klauzulu

Edmir Škorić

Suso je bio jedan od najboljih igrača Milana, ali ovog ljeta bi mogao da napusti San Siro.

Krilni španski nogometaš briljirao je u dresu Milana, ali nije uspio da Rossonere odvede u Ligu prvaka, pa će razmišljati o potezu koji bi mu donio igranje u najelitnijem klupskom takmičenju.

Za Susa se zanima nekoliko timova, a posebno bi ga mogla zanimati vijest da je na meti Atletico Madrida.

Corriere dello Sport tvrdi da je Atletico odlučio da aktivira klauzulu u njegovom ugovoru od 40 miliona eura i da ga dovede, mada se vjeruje da su Barcelona i PSG također spremni da naprave istu stvar.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Do prije nekoliko sedmica se Suso nadao novom ugovoru s Milanom, ali velike promejen u klubu, novi direktori i trener, utjecali su da Španac promijeni odluku i da razmatra opcije odlaska iz Milana.

Suso je imao uspona i padova tokom protekle sezone, ali sa sedam golova i 10 asistencija na 35 mečeva u Seriji A definitivno je bio jedan od ključnih igrača posrnulog velikana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi