6

Komentari (6)

Milfhunter
Po cijeni je velik transfer, jer platit 3 milijuna i nesto za ex yu klub je ogromna stvar
f0restinho
Postujem Dinamo ali nikad cuo za ovog igraca iako pratim i Atalantu.. Dinamo je puno vecih transfera napravio.
MaDaj
Ebi ga to je manje vise zato sto je za Atalantu odigrao samo 5-6 utakmica u dvije godine koje je proveo tu.. doduse u prosloj sezoni je nastupao na posudbi za Veronu i igrao je velik broj utakmica, Vecinom ulazeci sa klupe (7 tekmi poceo)... Vrijedi dodati da prije nego sto je otisao u Atalantu, igrao je par sezona za Osijek u HNL... Dakle sve u svemu totalno PROSJECAN transfer...
Neko91
Odnosi se na velicinu transfera, a ne na kvalitetu igraca. Mislim da je samo Marko Rog placen do sada vise prije 6-7 godina, tako da im ovo i dodje drugi najveci transfer ikad.
lingafo
Zaista mi nije namjera vrijedjati, ali glup i gluplji ste ti i fOrestinho. Samo opazam. Nema ljutnje. Bozje davanje.
f0restinho
@lingafo Babo ti je glup kakvog te napravio, normalna rasprava a ti vrijedjas odma.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.