"Sutra ću održati emotivan govor"
Foto: EPA

Florenzi najavio odlazak

"Sutra ću održati emotivan govor"

M. Šljivak

Kapiten Rome Alessandro Florenzi najavio je kako će sutra na zajedničkoj večeri održati veoma emotivan govor.


Nakon utakmice protiv SPAL-a, Florenzi je jednom od uposlenika u klubu rekao:

"Sutra ću vam održati emotivan govor", naglasio je Florenzi.

Da li se radi samo o šali sa jednim od Rominih ljudi ili će Florenzi zapravo objaviti kako odlazi iz kluba, vidjet ćemo jako brzo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Florenzi se u posljednje vrijeme često povezuje sa odlaskom iz Rome. Navodno bi njegova nova destinacija mogao biti Inter, ali sve o eventualnom odlasku ovog fudbalera moglo bi biti poznato veoma brzo.

Florenzi je kompletnu karijeru proveo u Romi. Izuzetak je jedna sezona koju je proveo na posudbi u Crotoneu, a za rimski tim je odigrao 272 utakmice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Žalost šta mu radi Fonseka....ipak je zaslužio bolji tretman !!!!
2 2
Mele
Romi fali dosta karika da bi bila u vrhu i osvajala trofeje, Vezni red slab, povrede, nikako da uigra prvih 11, slicni igraci na vise pozicija, bljesnu u nekoliko utakmica, ali na vrh ne mogu nikako.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi