Sutra je dan "D": Real kreće po igrača kojeg je Salihamidžić ovog ljeta htio dovesti u Bayern
Roca ima otkupnu klauzulu od 40 miliona eura

Klub iz Madrida se okreće novim rješenjima u veznom redu

Sutra je dan "D": Real kreće po igrača kojeg je Salihamidžić ovog ljeta htio dovesti u Bayern

S. Pašalić

Real Madrid se nakon nesupješnih pokušaja dovođenja Christiana Eriksena i Paula Pogbe okreće novom igraču.

Mundo Deportivo piše da je 22-godišnji igrač Espanyola Marc Roca na meti kluba iz Madrida.

Minhenski Bayern je neko vrijeme pokazivao interes za njega, a prije nešto više od mjesec dana Hasan Salihamidžić je otputovao u Pariz kako bi se sastao sa predstavnicima jednog igrača, a mediji su pisali da je to upravo igrač Espanyola.

Ipak, do transfera na kraju nije došlo, a španski list sada navodi da Roca zbog toga što je ljevak ima veliku prednsot u odnosu na ostale vezne igrače Reala i da može biti zamjena za Casemira kada on nije na terenu.

U Espanyolu su jasni, Roca može ići ukoliko se plati njegova otkupna klauzula od 40 miliona eura, a Real nema baš takve planove pa se očekuje da uključi i nekog od svojih igrača u ponudu za mladog veznjaka, a sutra bi navodno sve moglo biti puno jasnije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi