Sutra ponovljeni prijateljski duel Iskre i Travnika

Subotnji meč prekinut

Sutra ponovljeni prijateljski duel Iskre i Travnika

Samir Mlaćo

Nakon što su već ranije dogovoreni subotnji prijateljski susret na samom početku prekinuli navijački neredi na stadionu Hendek, nogometaši Travnika i bugojanske Iskre sutra će ipak odmjeriti snage.

Naime, vodstva kluba dogovorili su meč koji će se odigrati sa početkom u 14 sati, a mjesto odigravanja je Dolac na Lašvi.

Popularni Veziri će nakon Iskre u subotu odigrati susret protiv Radničkog iz Lukavca, a već u nedjelju rival će im biti član Druge lige FBiH grupa Zapad NK Vlašić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za Iskru će ovo također biti prva provjera u ovim pripremama, a nakon Travnika, Bugojanci će za vikend odmjerti snage sa Bosna Semom iz Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi