Okupila se reprezentacija BiH

Prosinečki dočekao igrače: Zmajevi desetkovani na Sjevernu Irsku i Austriju

Fudbaleri reprezentacije BiH okupili su se u hotelu Austrija u Sarajevu pred utakmice sa Sjevernom Irskom i Austrijom.

Selektor Robert Prosinečki obratio se po dolasku mnogobrojnim novinarima.

"Oslabljeni smo, ali idemo s ovim što imamo. Liga nacija je zanimljivo takmičenje jer nisu to više prijateljske utakmice. Imamo dva ozbiljna protivnika i pokušat ću da docembra dobijem sliku kakvi bi mogli biti u kvalifikacijama. Ja se veselim ovim utakmicama jer su protivnici po mjeri."

Nakon otkaza Kolašinca zbog povrede otpao je i Bičakčić, ali nje jedini.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Svi su došli doktori su pregledali i Bičakčića i Vranješa i Nastića i oni neće moći igrati. Čivić je tu i njega će pokušati osposobiti. To sigurno mijenja koncept ali nema plakanja. Novih poziva neće biti do prve utakmice, možda za Austriju bude jer smo deficitarni u odbrani."

Top Komentari

ramiz10
zali kolasinca samo. ovo sve ostalo ne tako bitno
28 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi