Sutra sjednica Izvršnog odbora, 17. Skupština i kraj za Mileta Kovačevića?

Promjene u FSRS

Sutra sjednica Izvršnog odbora, 17. Skupština i kraj za Mileta Kovačevića?

M. Šljivak

Veoma turbulentna atmosfera vlada u Fudbalskom savezu Republike Srpske, a kako se čini nakon višegodišnje vladavine, došao je i kraj Miletu Kovačeviću. 

Danas je FSRS čak izdata i zabrana obavljanja djelatnosti zbog činjenice da predsjednik Mile Kovačević nije zakazao sjednicu Izvršnog odbora i Skupštine.

Međutim, sjednica Izvršnog odbora FS RS sutra će ipak biti održana. Kako SportSport.ba saznaje, sutra će na IO za 17. decembar biti zakazana Skupštinu sa samo jednom tačkom dnevnog reda.

To je razrješenje dužnosti Mileta Kovačevića sa mjesta predsjednika, a kako nezvanično saznajemo, to će se na ovoj sjednici i desiti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Po Statutu FS RS njegovo mjesto će preuzeti prvi dopredsjednik Dušan Marković.

Top Komentari

magistar
Je l to Vico Zeljković čisti teren pred svoj uzlet
1 1
Rajvosa2019
Samo treba pustit vodu , da sva goovnnaa odu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi