Sutra u 15 sati sastanak NSFBiH i klubova

Bit će nekoliko tema

Sutra u 15 sati sastanak NSFBiH i klubova

Edmir Škorić
Teme:

Nogometni savez Federacije Bosne i Hercegovine sutra će imati sastanak s klubovima Prve lige Federacije BiH, saznaje SportSport.ba.

Kako i većina evropskih liga, tako je i liga Federacije BiH već neko vrijeme stopirana zbog pandemije koronavirusa, a još uvijek nije poznato kada će se nastaviti utakmice.

Ono što je sada sigurno, trebat će bar još nekoliko sedmica prije nego se krene ponovo s nogometnim aktivnostima.

Sutra u 15 sati bit će održan video sastanak predsjednika NSFBiH Irfana Đurića sa predstavnicima klubova, a sastanku će video linkom prisustvovati i predsjednik i potpredsjednik Takmičarske komisije, kao i generalni sekretar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tema razgovora bit će stanje u klubovima Prve lige FBiH, zdravlje nogometaša, te će se razmijeniti mišljenja glede mogućnosti nastavka sezone.

Top Komentari

ratip irats
Kakav ba nastavak lige!? Ova liga ionako samo pravi troskove. I sad se treba misliti na nastavak sezone sa daleko vecim troskovima. Ko ce to sve platiti?
0 0
ratip irats
Dragi novinaru, prezime je Duric!! Ne poznajes osnovne stvari, a hoces da pises.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi