Sutra žrijeb u Nyonu, večeras stiže Prosinečki

Gdje će se igrati finalna utakmica?

Sutra žrijeb u Nyonu, večeras stiže Prosinečki

S. Mlaćo

U sjedištu UEFA-e u Nyonu sutra će se u 12:00 sati održati žrijeb play-offa za Euro 2020.

Naša selekcija nije uspjela da se kroz kvalifikacije plasira na Finalni turnir, ali će imati dodatnu priliku da to ostvari kao pobjednik UEFA Lige nacije u grupi B.

Reprezentacija BiH će 26. marta u polufinalu Lige nacija dočekati Sjevernu Irsku. Drugi polufinalni par je Slovačka – Republika Irska, a žrijebom će se odrediti domaćin finalne utakmice koja se igra 31. marta 2020.

Evropsko prvenstvo će biti održano od 12. juna do 12. jula 2020. godine u 12 evropskih gradova i 12 država.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Delegacija NS/FS BiH danas putuje u Nyon gdje će im se večeras pridružiti i selektor Robert Prosinečki", saopšteno je iz NS BiH.

Promo

Top Komentari

Znaci li to da Prosinecki ostaje, ako i slucajno prodjemo baraz, bit cemo onda kanta za nabijanje na EP 2020, Prosinecki je pravi diletant.
4 1
Exeter
s ovim selektorom mi finala nećemo vidjeti.. Sj. Irska nas je pojela prvu tekmu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi