Bh. igrači pružili podršku Džeki na Instagramu, oglasio se i hrvatski reprezentativac

Objava Dijamanta izazvala dosta pažnje

Bh. igrači pružili podršku Džeki na Instagramu, oglasio se i hrvatski reprezentativac

E. Čaušević

Kapiten fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, oglasio se danas na Instagramu nakon što su završene kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi su bili ispod nivoa u minulim kvalifikacijama i nisu uspjeli da ostvare plasman na EP. Ipak, našem timu još ostaje baraž koji se igra u martu naredne godine, a protivnik u polufinalu će nam biti Sjeverna Irska.

Nakon što su kvalifikacije završene bilo je jasno da navijači nikako ne mogu biti zadovoljni onim što su bh. reprezentativci pružili. Zbog toga se Džeko oglasio na Instagramu, te je poručio da će našem timu itekako trebati podrška u baražu.

Džeko je, između ostalog, napisao da razumije da su svi razočarani igrama našeg tima, te da im ima 33 godina i jedina neispunjena želja i san mu je odlazak na EP.

Bh. kapiten je dobio više od 40.000 lajkova na Instagramu, a u komentarima su se oglasili i neki od bh. igrača. Podršku našem kapitenu dali su Haris Duljević, Ibrahim Šehić, Ermin Bičakčić, Izet Hajrović, Rade Krunić, Anel Hadžić, Senijad Ibričić...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podršku je dao i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji se odlučio oglasiti, te je poručio Džeki: "Bravo bratko, sretno".

Top Komentari

Rajvosa2019
Razocarali jeste sa rezultatima i sa igrom , ja cu opet navijati za BiH - ja druge domovine nemam
52 5
papagaj
Dali mu podrsku isti ti što su loše odigrali kad su dobili priliku, Dzeko dok si jos u snazi i igras za repku smognite snage i skinite ove mešetare na čelu sa Begicem koji godinama ubiru pare dovodeći igrace po nacionalnom ključu....
19 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi