Suze Kokea bi trebale dirnuti Teveza, Lavezzija, Oscara...

Svaka čast, majstore

Suze Kokea bi trebale dirnuti Teveza, Lavezzija, Oscara...

Španski vezni fudbaler Koke produžio je prije nekoliko dana ugovor sa ekipom Atletico Madrida.

Njega će novi ugovor vezati za klub iz Madrida do ljeta 2024. godine što znači da će vjerovatno završiti karijeru u ovom klubu. To je izazvalo veliku sreću kod fudbalera koji je, inače, bio meta Barcelone, pa je prilikom zvaničnog potpisivanja ugovora zaplakao.

Dok su se na ekranu vrtile fotografije iz njegovog djetinstva, odnosno iz vremena kada je tek postao član ovog kluba, Koke nije mogao da se suzdrži pa je morao pustiti suzu. 

Dakle, imao je priliku igrati u jednom od najvećih klubova svijeta i zarađivati možda i više novca, ali ljubav prema Atleticu je bila veća. Primjer koji bi trebali slijediti svi fudbaleri svijeta, a posebno oni koji isključivo radi novca odluče otići u Kinu ili na sličnu destinaciju. Zbog takvih se fudbaler poput Kokea ne cijeni više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti