Suze su same tekle

Emocije se sakriti ne mogu

Suze su same tekle

E. Škorić

FK Sarajevo je večeras ostvario veliki uspjeh i plasirao se u play-off Evropske lige.

Bh. prvak je na zeničkom Bilinom polju u jako teškoj utakmici uspio da savlada Budućnost iz Podgorice s 2:1, a nakon što je sudija označio kraj, počelo je veliko slavlje.

Suze radosnice tekle su licima nogometaša i članova stručnog štaba FK Sarajevo.

Slijedi malo odmora, a već 1. oktobra ćemo bordo momke gledati protiv Celitca u još jednoj velikoj utakmici i još jednoj koja će ući u historiju Sarajeva, bez obzira koji rezultat bio na kraju.


Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Kod mene tece piva , krenule su one brze - napicu se dobro od dragosti
16 1
Wiener
uzeli su mi godinu dana zivota.. pogotovo crveni karton Rahmanovica ja zaista neznam zasto ga nije prije zamjenio..ne pametujem ali vidilo se iz aviona da ide prema crvenom kartonu..prenervozan je bio i napravio bar 4-5 sitnih faulova u nizu..uhh prosli smo to je vazno ali mogli smo puno lakse pobjediti ..
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije