Suze u Londonu, ali i u Egiptu nakon teške povrede veznjaka
Tužne scene na Emiratesu

Elneny uplakan napustio meč

Suze u Londonu, ali i u Egiptu nakon teške povrede veznjaka

M. Šljivak

Užasne scene dolaze nam sa londonskog derbija između Arsenala i West Hama.

Egipatski veznjak Mohamed Elneny doživio je tešku povredu u finišu prvog poluvremena i u suzama na nosilima je iznesen sa terena.

Radi se o povredi članka. Elneny je nezgodno doskočio na članak, a fotografije pokazuju da se očigledno radi o zaista teškoj povredi.

Povreda za 25-godišnjeg veznjaka je došla u najtežem mogućem trenutku, manje od dva mjeseca pred Svjetsko prvenstvo na kojem je veznjak trebao biti jedan od ključnih igrača Egipta uz Mohameda Salaha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, čini se da nakon ove povrede Elnenyja nećemo gledati u Rusiji ovog ljeta što bi svakako bio veliki udarac za Egipćane.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rifresh
eh jbg bas je upo u formu i tempirao je za SP da sto bolje predstavi egipat sa salahom al eto nije treb igrat,vala i kad mu je arsen dao priliku da igra ,maksuz da se povrijedi. sto je jos tuznije nije bilo namjere od suparnickog igraca,e to ko mu je kriv kad je iso tako muhanato.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi