Svaka čast svim ljepoticama sa SP-a, ali zna se ko je zaručnica Cristiana Ronalda!

Georgina zasjenila sve

Svaka čast svim ljepoticama sa SP-a, ali zna se ko je zaručnica Cristiana Ronalda!

Najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo igra Svjetsko prvenstvo iz snova i nakon prva dva kola postigao je već četiri pogotka. 

Jedan od razloga njegovog raspoloženja svakako bi trebala biti i zaručnica Grorgina Ridriguez koja ga prati na gotovo svakoj utakmici.

Kada ste Ronaldova zaručnica, jasno je da imate puno slobodnog vremena i ne morate tražiti svako malo godišnji odmor kako bi išli gledati dečka na Svjetsko prvenstvo ili finale Lige prvaka.

Georgina slobodno vrijeme koristi maksimalno i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji je svakako jedna od najljepših navijačica, ako ne i najljepša.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Kamere je obožavaju, pa danas možemo naći nekoliko njenih fotografija sa stadiona Lužniki. Jedini gol na susretu postigao je upravo njen Ronaldo koji je prstom baš Georginu tražio na tribinama nakon gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi