Santos upitan zbog čega je CR toliko dobar na SP? Odgovorom 'prekucao igricu'

Zanimljiva pressica selektora Portugala

Santos upitan zbog čega je CR toliko dobar na SP? Odgovorom 'prekucao igricu'

Selektor reprezentacije Portugala Fernando Santos odgovarao je na nekoliko zanimljivih pitanja nakon današnje utakmice njegovog tima protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu.

Portugal je pobijedio sa 1:0 pogotkom koga drugog nego Cristiana Ronalda, a Fernando Santos je nakon meča bio veoma nezadovoljan zbog igre svog tima.

"Morat ću razgovarati sa svojim fudbalerima. Ovo je bilo neočekivano. Bili smo potpuno u utakmici, a onda smo izgubili kontrolu. Nismo mogli da zadržimo loptu. Činilo se kao da nam nedostaje samopouzdanja", rekao je Santos.

Novinare je zanimalo i to da li će Cristiano Ronaldo, po njegovom mišljenju igrati i na Svjetskom prvenstvu 2022. godine.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ne znam šta da vam kažem. On je najbolji fudbaler u historiji i ako bude igrao 2022. godine sigurno će i tada postići gol". Također, upitan je i kako je moguće da Ronaldo konstantno napreduje i igra tako dobro u Rusiji, a odgovor je nasmijao prisutne: "Pa, ima dobrog trenera".

Podsjetimo, Portugal nakon prva dva kola ima četiri boda, a u posljednjem kolu grupne faze igrat će protiv Irana.

Top Komentari

Babo
E pa Lendo "strasni novinaru" idi slobodno na Real Madrid balkan fans i tamo trazi posao, jer je toliko ocigledno da si navijac Reala i ovog pedera Ronalda da to nije normalno, a bgm ni profesionalno za jednu neutralnu sportsku stranicu....toliko....
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti