Sve brojnija priznanja za Edina Višću

Nastavlja igrati sjajno

Sve brojnija priznanja za Edina Višću

Edmir Škorić

Edin Višća još jednom je izabran u najbolji tim turskog prvenstva.

Višća je s Basaksehirom slavio u gostima kod Gaziantepspora, te je bio ponajbolji na terenu iako nije pogađao mrežu rivala.

Prema portalu Whoscored.com, Višća je zauzeo mjesto u timu prošlog kola u Turskoj, zajedno sa Tekin (Bursaspor), Ersoy (Bursaspor), Ramos (Adanaspor), Sivok (Bursaspor), Douglas (Konyspor), Ndiaye (Osmanlispor), Ekici (Trabzonspor), Under (Basaksehir), Tosun (Besiktas) i Traore(Karabukspor).

Naš reprezentativac je u sjajnoj formi već drugu sezonu zaredom, a nadamo se da će ga ona pratiti i kroz mečeve u nacionalnom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi