Sve glasnije priče o Realu, šta kaže Neymarov otac?

Brazilac na meti Kraljeva

Sve glasnije priče o Realu, šta kaže Neymarov otac?

E. Škorić

Španski list AS objavio je kako Nike ima plan da pomogne Real Madridu u dovođenju Neymara.

Navodno je plan ove ugledne kompanije sportske opreme da za 400 miliona eura kupi Neymara u Real i da tako sruši Adidas, koji je već godinama sponzor Kraljeva.

Parižani osvajaju titulu i nove trofeje u Francuskoj, ali u Ligi prvaka su zapeli u osmini finala. Izbacio ih je Real Madrid i pitanje je može li pariški klub biti konkurentan klubovima iz najjačih evropskih liga.

To je navodno jedan od razloga zbog čega Neymar želi da ode, ali njegov otac je istakao da Brazilac ostaje u Parizu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sretan je i motivisan, jedva čeka da se oporavi i da ponovo igra. Ostat će u PSG-u bez obzira na sve", poručio je Neymarov otac i time otklonio dileme, mada će se i dalje vrtjeti priča o mogućem transferu njegovog sina u Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi