11

Komentari (11)

TimHZ
Budzet za 2023 8 miliona. Na plate potrosili jedva koju hiljadu manje nego Sarajevo. Doveli kasnije Hirosa, Radovca, jos neke bas, bas skupe igrace. Sad dovode Corica, najtrazenijeg trenera lige, i bivseg reprezentativca kao SD-a. Siguran sam da ce i dovesti jakih igraca, pojacati se bas, s obzirom na to ko im je u ovom novom UO. I opet ce kmecati KMEEE MI SMO KLASA RADNICKA NEMAMO FENINGA KMEEEEE. Pa kakve su ovo hinje, nije humano!!!
Hipo
Da skratim, popusi crncu
Stole1921
Jel ti krivo smecaru više ste pratili nas da ispadnemo iz lige nego što ste pratili svoj torpedo
pjanke.sa
Hahaahah drugi text u 3 dana joj portala i smijurije haahahaahah bice polako sad to zeljkan objaviti pa se mozete radovati
Gvardijan
Sretnoooo!!!!!i da Zeljo bude tamo gdje mu je mjesto.Bez jakih Sarajeva i Zelje nema dobrog fudbala i velikih utakmica.
daske06
Skibiditasticno
user1676220539
Bice tesko ko god da bude treber i Direktor. Zrinski,Borac,Sarajevo i velez su financiski daleko ispred a 4 ide u evropu,5 mjesto ce biti neuspjeh..
Rezervistaaa
Ne budali kralju i ne pricaj gluposti. I ne pravi lazne profile fol Velez
VelezLezve
A usa mazla, sta pricas
VelezLezve
Kakvo Sarajevo prijatelju? Mislim, dragi su mi, ali jesi li upratio sta se kod njih desava? Raspad sistema, Rozman i Ibro opljackali Mirvica budaletinu, ne znaju kud udaraju. Oni ce se za opstanak boriti iduce sezone, kakva crna Europa. Prije da ce Sloga zaprijetiti.
user1675926959
Sretno nama s njima a još više sreće njima sa nama !!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.