Sve je dogovorio: Diego Costa se vraća u Englesku!

Dolazi u Wolverhampton

Sve je dogovorio: Diego Costa se vraća u Englesku!

M. Šljivak

Diego Costa se vraća u Englesku.

Brazilski napadač sa španskim pasošem ponovo će napustiti madridski Atletico, a karijeru bi trebao nastaviti u ekipi Wolverhamptona.

Kako navode engleski mediji, 30-godišnji napadač je dogovorio sve uslove oko prelaska u redove Wolvesa i uskoro bi transfer trebao biti zvaničan.

Povezivao se Costa i sa Evertonom. Ipak, ispred ponude tima sa Goodisona navodno je odlučio prihvatiti onu koja je stigla iz Wolverhamptona i njega bismo u narednoj sezoni ponovo mogli gledati u Premier ligi.

Diego Costa je dres Ateltica po povratku iz Chelseaja nosio u proteklu godinu i po, ali u dresu madridskog tima nije pokazao gotovo ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rijetki su bili trenuci u kojima je bljesnuo, a prošle godine je imao skroman učinak od pet golova i tri asistencije u 21 odigranoj utakmici.

U tri sezone u Premier ligi je kao napadač Chelseaja postigao 52 ligaška gola i osvojio je dva naslova, pa bi svakako na Goodisonu bili oduševljeni ako im dođe napadač takvog kalibra.

Top Komentari

Celtic
I gdje sad ide u Wolvese ili u Everton, jer piše da je prihvatio ponudu od Wolvesa i ako je imao od Evertona a onda na kraju teksta: pa bi svakako na Goodisonu bili oduševljeni ako im dođe napadač takvog kalibra.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi