Sve je jasno? Fotografija iz djetinstva govori za koga će igrati Ahmedhodžić
Foto: Malmo FF/facebook

Od malena za sva vremena

Sve je jasno? Fotografija iz djetinstva govori za koga će igrati Ahmedhodžić

Za koga će u budućnosti igrati Anel Ahmedhodžić? Pitanje je to oko kojeg se posljednjih dana vodi velika polemika, pogotovo nakon što su i u Švedskoj počeli vršiti 'pritisak' na mladog fudbalera koji je u planovima selektora Jannea Anderssona za Ligu nacija. 

Ahmedhodžić sa 21 godinom na plećima igra standardno za Malmo. Iz sedmice u sedmicu mediji u Švedskoj sipaju hvalospjeve na njegov račun, a to nije promaklo ni čelnicima N/FSBiH, konkretno Zvjezdanu Misimoviću koji je već obavio razgovor sa Anelom i njegovim ocem oko toga da zaigra za Zmajeve.

I dok Ahmedhodžić mudro daje izjave kako još nije donio konačnu odluku, njegova fotografija iz djetinstva koja se pojavila na društvenim mrežama dovoljno govori za koju zemlju kuca srce.

Na fotografiji koju je objavio njegov otac Anel pozira u sobi dresom i zastavom Bosne i Hercegovine, a stol na kojem drži priznanja koja je dosad osvojio krasi, između ostalog, i šal naše zemlje.

Ako se bude vodio srcem, onda nema dileme za koga će se Ahmedhodžić odlučiti...

Fotografija Mirsada Ahmedhodzica.

Promo

Top Komentari

EdwinPol
Ne bi bio prvi sa salom i dresom koji je odlucio "teska srca" igrati za drugu repku.
1 0
Leo
Hvali Švedsku, drži se Bosne hahahahha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi