Sve je riješeno: Džeko je igrač Intera

Nema više prepreka

Sve je riješeno: Džeko je igrač Intera

Edmir Škorić

Edin Džeko je danas upisao prve minute u dresu Intera i još postigao gol.

Inter igra prijateljski meč protiv kijevskog Dynama, a bh. reprezentativac se iznenađujuće našao u prvoj postavi.

Trener Simeone Inzaghi mu je dao odmah priliku, a Džeko se iskupio golom. Na poluvremenu je zamijenjen kako bi bio spreman za početak sezone za sedam dana.

Inače, italijanski mediji su objavili da je postignut dogovor s Romom i da više nema nikakvih smetnji na Edinovom putu za potpis s Interom. On će ubrzo i zvanično biti predstavljen kao novi član prvaka Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Do zastoja u transferu je došlo zbog preostale plate, koju Roma nije htjela da isplati Edinu, ali su napravili dogovor. On će umjesto 600 dobiti 300 hiljada eura, a u toku je i razmjena dokumenata između Džekinih agenata i Rome.

Sada još samo ostaje da Inter putem zvanične stranice potvrdi dolazak Džeke, koji će potpisati na dvije godine, a zarađivat će oko 6 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AG3
Joj al i vi lupetate samo. U jednom clanku mu duzni 400k, pa u drugom 500k, a ovdje evo sad 600k, pa su se dogovorili na 300. Koliko ce zaradjivat? U jednom clanku pise 5 netto, u drugom oko 6 bez ikakve vremenske ili obracunske naznake. Svaki clanak koji ne kopirate(mada ni to ne znate) je obicno baljezganje bez ikakve logike.
16 0
Shojich07
Joj cigana ovih u Romi. Neće da isplate čovjeku platu koju je zaradio po ugovoru....
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi